Héroine x Tres

Let op: alleen nog lunch beschikbaar. 

Na het succes van onze samenwerking tijdens corona met de takeawayboxen hebben we er weer zin in en slaan Michael en Michael en hun teams de handen ineen voor een bijzonder 8 gangen dinermenu en 6 gangen lunchmenu op 25 juni bij Héroine. Dit wil je niet missen!

Je kunt een plek reserveren via de website, waar je kunt aangeven hoe laat je wilt komen en met hoeveel personen. Ben je alleen, dan hebben we een tafel waar je kunt aanschuiven (max 14 personen). 

Graag je allergenen of dieetwensen bij de reservering doorgeven. Op de dag zelf kunnen wij geen rekening hiermee houden. We kunnen rekening houden met de meeste allergenen en koken heel graag vegetarisch, maar niet vegan. 

Mocht je vragen hebben, mail ons gerust op hello@restaurantheroine.nl

De menuprijs voor 8 gangen (diner) inclusief twee amuses en brood is €119,-. De menuprijs dient per persoon afgerekend te worden bij het maken van de reservering via het formulier.

De menuprijs voor 6 gangen (lunch) inclusief twee amuses en brood is €89,-. De menuprijs dient per persoon afgerekend te worden bij het maken van de reservering via het formulier. Aanvang lunch: 12 uur tot 16 uur.

Voor de drank zullen we een speciale kaart voor de gelegenheid samenstellen met bijzondere parels van wijnen, gecureerd door Taco de Vos in samenwerking met Janselijn wijnen en Het Rieslinghuis. Uiteraard zijn er ook alcoholvrije opties. Hier geven de sommeliers je ter plaatse graag advies over.

Reserveer snel je plek, want vol is vol.

We zien je graag de 25e!

Liefs, Héroine & Tres