Reserveren Héroine x Tres [vol]

Na het succes van onze samenwerking tijdens corona met de takeawayboxen hebben we er weer zin in en slaan Michael en Michael en hun teams de handen ineen voor een bijzonder 8 gangenmenu op 25 juni bij Héroine. Dit wil je niet missen!

Bij je reservering kun je aangeven hoe laat je wilt komen en met hoeveel personen. Ben je alleen, dan hebben we een tafel waar je kunt aanschuiven (max 14 personen). 

De menuprijs voor 8 gangen inclusief twee amuses en brood is €119,-. De menuprijs dient per persoon afgerekend te worden bij het maken van de reservering via onderstaand formulier.

Allergenen
Graag je allergenen of dieetwensen bij de reservering doorgeven. Op de dag zelf kunnen wij geen rekening hiermee houden. We kunnen rekening houden met de meeste allergenen en koken heel graag vegetarisch, maar niet vegan.

Annuleren
Kun je helaas toch niet komen, laat het ons voor 24 uur voor de reservering weten en we storten je aanbetaling uiteraard terug. Binnen 24 uur storten we het terug als we iemand anders blij kunnen maken met de vrijgekomen plek.


Lunch - 12.00- 16.00 uur - p.p.
€ 89,00


Totaal